Minidrivhus

Kunstnerne bak <GIPT> har laget tre skjøre glasshus med små lukkede hager. De skal reise rundt i Tønsberg og omegn i 10 dager, leveres fra person til person via venner, naboer eller fremmede.

Hvis du har mottatt en av de små hagene skal du plassere det på et vakkert sted i hjemmet ditt i ett døgn og deretter levere det videre til en venn, en nabo, en kollega eller en fremmed. Husk å videreformidle instruksjonene til den neste omsorgspersonen og linken til denne bloggen.

Den endelige destinasjonen for minidrivhusene er Rundkirkeruinene og åpningen av hagen den 15. Juni klokken 15.00. Hvis du har mottatt et minidrivhus innen 24 timer før åpningen av hagen, men ikke kan delta, vennligst se til at den blir levert til noen som kan ta den med dit.

Kunstnerne bak <GIPT> håper at de små plantede verdenene tar ulike reiser på kryss og tvers av Tønsberg, med omsorg delt av fremmede før de ankommer sin endelige destinasjon.

Minidrivhusene trenger ikke mye stell. De vil helst unngå direkte dagslys og få litt vann i blant.

Tusen takk!

Hilsen

Jo, Robbie og Linn

P.S

Vi vil gjerne ha bilder fra minidrivhusenes reiser. Ta gjerne et bilde og send det til Linn på 922 52 362 eller til Jo på WhatsApp 477908607480

Minidrivhusene før de startet sin reise på kryss og tvers av Tønsberg